Els nostres serveis: tot en un

Som l’empresa de referència a La Selva del Camp per als seus treballs d’impressió, siguin del tipus que siguin. Els nostres moderns equips i el nostre personal qualificat cobriran les seves necessitats en matèria d’impressions de primera qualitat: des de simples fotocòpies fins a luxosos catàlegs, passant per idees creatives per a regals. Confiï en la rapidesa, la meticulositat i l’amabilitat del nostre equip i comprovi amb els seus propis ulls ho completa que és la nostra oferta de serveis.

 

Un resum dels nostres serveis

En el nostre establiment podrà realitzar còpies i escaners d'una manera ràpida i senzilla, en diferents tamanys i amb atractius descomptes per comandes voluminoses.

Impressions

Paper de carta, targetes de visita, tríptics, revistes: realitzem tot tipus de comandes d'impressió en blanc i negre o en color amb una qualitat immillorable.

Idees per a regals i textos publicitaris

Sorprengui als seus amics i clients amb samarretes estampades de disseny propi, calendaris. punts de llibre i altres regals personalitzats.

Articles d'oficina

Paper de calc, arxivadors, bolígrafs, carpetes, grapadores, retoladors: tenim tot el que necessita per a la seva oficina.Contacte

Adreça

Litografía Síntesis
C/ President Companys, 6
43470 La Selva del Camp

 

Para qualsevol consulta, no dubti en trucar-nos al número de telèfon:

+34 977845497

 

El nostre horari

De 9,30 h a 13 h

de 17 h a 20 h 

Preus i ofertes especials

Li oferim interessants ofertes a preus molt atractius.

MEMBRE DE:

i membre tambè de:

L'ASSOCIACIÓ D'ARTS GRÀFIQUES DE LES COMARQUES DE TARRAGONA

Litografía Síntesis en xarxes socials

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Litografía Síntesis